Version Fr Version Flamande
Verwarming  Fr Verwarming Flamande Verwarming En Version Fr Version Flamande
Nieuwe Machines
Sympak Process Ingéniérie


Process Ingéniérie
Automation


 
 

Universele machine UM 24

Met de nieuwe Stephan machine wordt een kloof gedicht

Process
Mayonaise
Ketchup
Dressings
Dipsauzen
Babyvoeding

Kant-en-klare
Cosmetica
Confiserie
Marsepein
Farmaceutica
Dispersions
maaltijden
Emulsies
Chocolade
Patisserie
Surimi

Met de nieuwe Stephan machine UM 24 heeft Stephan Food Service Equipment de kloof gedicht voor volumes tussen 12 en 44 liter, en vervolledigt hiermee het gamma van de universele machines. Op deze manier komt Stephan wereldwijd tegemoet aan de behoefte van haar klanten, en voegt extra voordelen toe aan de reeds bestaande troeven van de universele machines.

De vele toepassingsmogelijkheden, de lange levensduur, de korte cyclustijden en de mogelijkheid om meerdere processen met één enkele machine uit te voeren, zijn slechts enkele van de eigenschappen van de universele Stephan machines.
De 24 liter machine heeft een zeer ergonomisch ontwerp en is gemakkelijk te reinigen. Ook het uiterlijk van de machine is zichtbaar veranderd, met name de structuur en het ontwerp.

Zoals alle andere universele Stephan machines is de UM 24 zeer polyvalent. Cutteren, mengen, emulgeren, alles kan. De UM 24 is uitermate geschikt voor het bereiden van brood, vlees, worst, kant-en-klare maaltijden, confiserie en zuivelprodukten.

Steunend op 55 jaar research, ontwikkeling en verbetering van de technologie heeft Stephan een sterke reputatie opgebouwd in de voedingsindustrie, waar de naam "Stephan" dé nummer één is onder de universele machines met een capaciteit van 5 tot 200 liter.


Voordelen voor uw productie

Stabiele emulsies Homogene mengsels Ergonomisch
Gemakkelijk te reinigen Constante produktkwaliteit

 

Toepassingen


Omschrijving

Voor fijnmalen, mengen of emulgeren.
De Stephan UM 24 laat u toe om op een betrouwbare manier een waaier van functies uit te voeren, zoals cutteren, mengen, pureren, emulgeren en werken onder vacuüm.

Deze machine is ideaal voor toepassingen in de voeding, en meerbepaald voor het maken van brood, vlees, worst, kant-en-klare maaltijden, confiserie of zuivelprodukten.

De delen van de kuip en het deksel die in aanraking komen met het produkt, zijn uit inox vervaardigd.

Het oppervlak is keramisch gestraald, het onderstel van de machine is inox. De werktuigen zijn eveneens inox en bestaan uit een messenstaander met 2 messen of een mengvleugel met PVDF schraper voor manueel gebruik. Op het deksel bevindt zich een kijkvenster met verlichting. De UM 24 is uitgerust met een kantelsysteem voor een gemakkelijke lediging van het produkt.

De hoofdmotor met regelbare snelheid wordt gestuurd via een klavier 3011, met een verlicht LCD scherm voor het aflezen van de gegevens. De druktoetsen zijn eveneens verlicht.

Mogelijke opties: dubbele wand voor het indirect koelen of opwarmen van de kuipinhoud, temperatuurvoeler of instelbare temperatuur via het klavier 3011.


Toebehoren / Opties :

Driefasig voor 200-208-220-230 V/50…60 Hz
Opwarmen – met kuip met dubbele wand
Op wielen Vacuüminrichting Vacuümpomp (water)

Werktuigen :

Inox messenstaander
Set van 2 gladde messen
Set van 2 gekartelde messenDocumentatie en foto’s in hoge resolutie

Documentatie in .pdf*
UM24 Téléchargement du PDF
3 A fbeelding groot formaat foto UM24 Machine Machine Machine
(Venster sluit met een muisklik)
Contact voor bijkomende inlichtingen    
 

Video’s : Machine

Um24 Salon Interpak


   

 

Video’s : Produits

Um24 labotoestel Stephan   

   

 


Hoe bekijk ik de video’s :

Video afspelen : klik op één van de foto’s om de video te starten

Wat te doen als u de video niet kunt afspelen : waarschijnlijk is er een probleem met het starten van de band. Klik op de foto van de video die u wenst te bekijken en klik op Pauze (knop rechts onder), na ongeveer 15 seconden kunt u de video opnieuw starten.


Demonstratie

van de diverse mogelijkheden door onze Stephan specialisten.
 
 


2013 Stephan®- All rights reserved Use of this website signifies your agreement to the Terms of Use.
Sympak Inc., Stephan Division. All rights reserved/conditions.