|
 |
Universele machine UM44I & UM44E
Polyvalent
Hoog Rendement
Weinig Benodigde Ruimte
Sneel
Robuust
|
 |
Process |
• Mayonaise
• Ketchup
• Dressings
• Dipsauzen
• Babyvoeding
• Kant-en-klare |
• Cosmetica
• Confiserie
• Marsepein
• Farmaceutica
• Dispersions
maaltijden |
• Emulsies
• Chocolade
• Patisserie
• Surimi
|
|
 |
|
Universele machine Stephan UM 44 E volledig in inox (optioneel: met dubbele wand, vacuüm,…) |
De Stephan machines UM 44 E dienen om te cutteren, te mengen, te kneden en te emulgeren; één enkele Stephan doet dus het werk van meerdere machines. Dit betekent slechts één investering, een optimaal gebruik van de machine en een flexibele productieplanning. Dankzij verschillende uitvoeringen en talrijke bijkomende uitrustingen is de Stephan perfect aangepast aan de noden van zeer uiteenlopende sectoren.
De machines van Stephan worden gekenmerkt door een zeer eenvoudig gebruik. Zij zijn het resultaat van een lange ervaring en een continue technische ontwikkeling. Met een rotatiesnelheid van 750, 1500 en 3000 toeren per minuut worden zachte, harde, vezelige, kleverige of droge massa’s intensief bewerkt en omgevormd tot een gelijkmatig of homogeen product.
De snellere productietijden, de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van de Stephan rationaliseren het werkproces en leiden tot een betere rendabiliteit.
|
|
 |
Klik op de afbeelding om de beschrijving te zien
 |
Voor grotere producties, stellen wij u een volledig gamma Stephan machines voor :
Stephan® : UM12A UM60E UM80E UM130E
|
Documentatie en foto hoge resolutie
Documentatie in .pdf*
UM44I 
UM44E  |
|
Demonstratie
van de diverse mogelijkheden door onze Stephan specialisten. |
|
|